tiistai 14. toukokuuta 2013

Nyt hääkauneuden ammattilaisten löytäminen on helpompaa!

Morsian, onko hääkampauksen tekijä vielä haussa? Entäpä kuka tekee paikkakunnallasi parhaat häämeikit? kenen puoleen kääntyä jos ei omaa vakikampaajaa ole?!?
 
Kampaamoja mahtuu jokaiseen Suomen kylään ja kuntaan lukuisia määriä. Läheskään niissä kaikissa ei tehdä kampauksia tai häämeikkejä. Tuntuu että vanha kunnon kampaustentaitaja ammattikunta on aika kapea. Muistan hyvin vanhemman rouvashenkilön epäuskoisen ilmeen kun hän totesi yrittäneensä varata aikaa uuteen kampaamoon rullakampaukseen mutta siellä ei kuulemma ollut käytössä rullia.. nooh trendit muuttuu. olen itse opiskellut silloin kun yhdistymättömät, rikotut linjat olivat muotia ja taidankin osata niiden leikkaukset parhaiten ;) Toisaalta ne jotka rakastavat tehdä kampauksia ovatkin sitten usein superhyviä siinä. Minkälainen sitten on hyvä kampaus? No se on juuri se mistä sinä pidät sillä siinä todennäköisesti viihdyt parhaiten ja nautit olostasi. Miten siis valita oikea kampauksen tekijä? Oikeastaan kaikki on kiinni käsialasta. Minkälaisesta käsialasta sinä pidät? Ammattilainen sitten suosittelee oikeat painopisteet, muodot yms.
Omia kampauksiani voisin luonnehtia rennoksi, minulle tärkeintä on kampauksen muoto ennenkaikkea. Kampauksessa pitää olla muodon lisäksi liikettä, se ei saa olla ylitärkätty. Ja kampauksen pitää olla iso ja näyttävä, ei kuutenkaan suuri tai suhteessa liian suuri kantajansa kasvoihin tai ruumiinrakenteeseen. No joo, voisin höpötellä omasta kampausfilosofiastani tunnin jos toisenkin mutta mennäänpäs siihen asiaan :)
 
Ninkatiimi on pieni ja usein kysytään häämeikkiä ja kampausta samoille suosituille hääviikonlopuille. Jos meiltä ei tekijää löydy niin usein myös kysytään kenen puoleen voisi kääntyä. Kauneusalanyrittäjänä minua suuresti ilahduttaa tämä uusi sivusto joka on avattu nyt toukokuussa nimittäin Stylebook.fi jossa voi tutustua suomalaisten kauneuden ammattilaisten profiileihin ja työnäytteisiin.
Stylebook-profiili on kauneusammattilaisen käyntikortti verkossa. Sivusto on
suunnattu sekä kauneudenhoitoalan ammattilaisille että kauneudesta
kiinnostuneille kuluttajille.


Morsian tai juhlia suunnitteleva voikin löytää Stylebookista
itselleen sopivan kampaajan, meikkaajan, kosmetologin, stylistin,
kynsitaiteilijan tai muun kauneusalan tekijän helpon hakutoiminnon
avulla! se että tekijät voivat lisätä sivuille omia työnäytteitään helpottaa sen oman mieleisen käsialan löytämistä.
Stylebookin siis kaikki ammattilaiset laittamaan omat profiilit, Stylebookiin kaikki ammattilaista etsivät morsiot ja juhlakalut!
Stylebook-profiilin tehneitä ammattilaisia
voi suositella tähtien, kirjoitusten ja kuvien avulla. Suosituksia voivat tehdä
niin ammattilaiset toisilleen kuin kuluttajat
ammattilaisille.

 

Aurinkoisin terkuin

Nina

Ei kommentteja: