lauantai 25. toukokuuta 2013

Uniikkikoru morsiamelle pitsistä ja helmistä

 
 
 Tampereen häämessujen yhteydessä SomethingOld häät- ja juhlat arpoi messuilla arvontaan osallistuneiden kesken Ninkan hiuskorun. Voittaja ihastui yhteen mallikoruistani Tampereella järjestetyn morsianillan yhteydessä, jossa olimme Kaisun kanssa mukana. Mallikoruni pohjalta valmistin morsiamen pukuun sopivan pitsisen hiuskoristeen. Kuvassa värit tulevat hieman väärin, sillä kontrastit eivät ole ihan noin voimakkaita. Pitsi on väriltään hopea, helmet valkoiset ja rondellit ovat kylmän savunharmaita ei ruskeita.


Toiselle ihanaiselle morsiamelle sen sijaan lähti tilauksesta valmistettu uniikki ja aikast näyttävä sulkakoru sekä siihen sopiva rannekoru. Pakettiin räätälöin vielä bonuksena nämä dramaattisen loistokkaat korvakorut.

 
Tälle päivälle on jo yksi häämeikki ja kampaus valmiina :) Jäljellä parin tilauskorun viimeistelyä sekä valmistautumista huomiseen koe/kuvausmeikkiin.
 
Vielä ehtii osallistumaan arvontaan! 
palkintona on lahjakortti Ninka.fi kauppaan sekä meikkisivellin setti.
 
Aurinkoista päivää!
 
terkuin Nina

2 kommenttia:

Korppu kirjoitti...

Voi ihanuutta!
Siis en oo vieläkään kerenny tekee postausta, kun kuviin en oo saanu singeerausta. Pitäis tehdä se pöytäkoneella, mutta sulhanen on onnistunut lomansa alkajaisiksi valloittamaan tietokoneen niinkin tärkeisiin tehtäviin kuin peleihin. Argh! Niin ja kuvia ei ole vielä koruista käytössä :/ mutta sekin korjataan pikimiten. ;) Tuhannet kiitokset vielä kerran <3

Nina/Ninka kirjoitti...

:) ihanaa, kuvista tulee varmasti upeat! Kuvausten miettiminen on ihan superhauskaa <3