sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kampaus kesämorsiamelleEilen minulla oli laitettavana ihana morsian jolla oli upea pitkä ja tumma tukka. Hiuslaatu oli todella liukas ja hieman vaikeasti tupeerautuva mutta toisaalta ihana työstää koska siloittelu oli helppoa. Näissä kuvissa kampaus osittäin vielä viimeistelyvaiheessa. Tykkään että kampauksen muoto onnistui oikein hyvin ja yksityiskohdat olivat myös kivat. Rento, juhlava, romanttinen ja näyttävä olematta laitettu.

Yksityiskohtien tekeminen oli eilen hieman hankalaa, sillä minä pölvästi tartuin 160 asteiseen kihartimeen ajatuksissani väärästä päästä. Seurauksena oli työskentelykäteen mojovat palohaavat, mutta ei se tahtia haitannut. Toivottavasti paranevat pian muuten ensi viikon koevedokset voikin tehdä piirtäen..
Morsiamen meikki oli kaunis, tummat silmät ja huulimeikkinä oli vain sävytetty kiilto. Siitä ehkäpä saadaan kuvia joskus hääkuvan muodossa... :)

 
kaunis hiuskoriste voi olla pienikin jos kampauksessa on paljon yksityiskohtia.
Kuvan hiuskoru on tämä hiuskoriste pinni
Lyhyt huntu kirkkoon kruunasi kokonaisuuden. Iltajuhlaan huntu on tarkoistus ottaa pois.
 
 
 
Nämä kuvat nappasi kännykälläni kaaso, joka oli kuin raikas kesäinen tuulahdus touhuissaan <3 Nimittäin sillävälin kun ihana morsian oli laitettavana hän kiikutti löytämänsä haavoittuneen Siilin Korkeasaaren eläinlääkärille...Toivottavasti Siili voi jo hyvin.
 
 

 
 
Päivä oli siis varsin monipuolinen ja vauhdikaskin, ainakin aika meni nopeasti ja pian morsiamen pitikin jo kiiruhtaa kaasoineen kukkien hakuun. Toivottavasti kaikki sujui hyvin ja päivä jatkui yhtä pulppuavan, suloisen hauskana ja upeana!
 
PALJON ONNEA TUOREELLE ROUVALLE <3
 
Aurinkoisin terkuin
 
Nina

4 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Onpa upee nuttura, tuollaisen minäkin olisin halunnut...!!!

Nina/Ninka kirjoitti...

Kiitos kommentista Elisa! tykkäsin kanssa että tästä tuli nyt oikein onnistunut.

Marika kirjoitti...

Vau, mikä kampaus! Tällaisesta pitäisin itsekin :) Vaihtoehtoja on niin monia, että tulee todella vaikeuksia valita kampaus.

Nina/Ninka kirjoitti...

Kiitos kommentista Marika! Niinpä, muistan saman ongelman myös omista häistäni, miksei voi saada niitä kaikkia! :) Rennon romanttinen niskanuttura taitaa olla tällähetkellä suosituin lettikampauksen kanssa :)