tiistai 18. kesäkuuta 2013

Upea vintage huntuinen morsian(EDIT)

Jotkut postaukset karkaa ennen aikojaa..tässä vielä vähän tarkempaa kuvausta morsiamen meikistä ja kampauksesta... :)
 
 
Viime viikonloppuna juhlittiin upeita vintage tyylisiä häitä Hämeenlinnassa. Morsian oli todella kaunis ja onnellisen hehkuva. Oli aivan mahtava tehdä tätä meikkiä ja kampausta. Meikissä valitsimme väreiksi silmien sukulaisvärin vihreän, jolloin kokonaisuus oli kauniin harmoninen. Kampaus oli rennon romanttinen, mutta tähän juhlaversioon päädyimme hieman korkeampiin linjoihin kuin koevedoksessa jossa oli myös avonaisia kiharasuortuvia takana. Korostuksia meikkiin tehtiin nenän keskiosaan, poskipäille ja aavistuksen leuan kärkeen. Varjostuksen pidettiin kevyinä, ainoastaan poskiluun alla.
 

 
Kulmakarvat ovat muuten yksi häämeikin tärkeimmistä yksityiskohdista eikä ollenkaan niin helppo tehdä kuin luulisi! Häämeikki kun on samalla kuvausmeikki, pitää kulmissa olla hieman väriä että erottuu mutta jos sitä on vähänkin liikaa, niin  lopputulos voi olla kovannäköinen. Kaikkein paras on käyttää kulmakarvoihin sopivaa luomiväriä tarpeeksi jämäkällä viistolla siveltimellä ja keveysti vielä harjata kulmat lopuksi.
 
 

Kampauksessa oli hieman vaikutteita 70 luvulta, samoin kuin morsiamen upeassa puvussa.
Lähinnä sivujen linjat ovat hieno yksityiskohta samoin kuin nutturakampauksen muoto, joka oli todella vintage henkinen. Kokonaisuuden kruunaisi kaunis huntu.


 
Tämä huikea huntu on noin 100 vuotta vanha! Siinäpä vintagea kerrassaan ja kulkenut morsiamen suvussa ja ollut mukana useammissakin häissä, ihan huikean upeaa!
Huntu oli säilynyt ihan käsittämättömän hyvin, mutta kyllä se oli haurasta.
 
Päivän aikana tuli meikattua ja kammattua myös ihastuttava morsiusneito, jonka kampauksesta ja meikistä en kuitenkaan harmillista kyllä muistanut ottaa kuvaa.
 
 
PALJON ONNEA TUOREELLE ROUVALLE <3
 
terkuin Nina2 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Oi kuinka kaunista! :)

Nina/Ninka kirjoitti...

Kiitos kommentista Saara! harmilliset varjot olin onnistunut saamaan kuvaan mutta kyllä oli kaunis morsian :)