sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Kampaus +meikki juhannusmorsiamelle

Juhannus meni leppoisasti, toivottavasti myös siellä. Auringosta on nautittu ja grillauksesta. Ihanaa että tänä juhannuksena pääsin myös tekemään hääkampauksen ja meikin ihastuttavalle morsiamelle. Tällä kertaa muistin pyytää luvan kuvaamiseen ja jopa kuvatakin ilman että kuviin tulee isoja varjoja, edistystä minulta :) Tässäpä kuvat kampauksen koevedoksesta, virallisesta kampauksesta ja meikistä..
 
 
 
Koevedoksessa hahmotellaan kampauksen muoto, painopiste ja keskeiset yksityiskohdat. Se on ns. siloittelematon ja viimeistelemätön versio kampauksesta. Tämä kampaus on tehty hentoon lyhyehköön (hiuspituus ei yltänyt olkapäille, ns. pitkähkö polkkatukka) Osiot ei hiusten pituudesta johtuen ole kiinnitetty vaan ainoastaan käännetty muotoonsa.
 
Varsinaiseen kampaukseen tuli klipsipidennykset, oli hieman helpompi kammata ja tottakai kampaus oli myös näyttävämpi kun massaa oli enemmän. Kampauksen vasenta sivua koristi letti (yhtään tärähtämätöntä kuvaa ei kuitenkaan ole siitä ). Kyllä letin voi tehdä myös hentoon hiukseen jos pohja on sopivan tiukkaan kammattu mutta lettikohdasta löysähkö jotta hiuspohjaa ei tule näkyviin.

 
Morsian ei yleensä käytä meikkiä joten toiveena oli mahdollisimman luonnonllinen lopputulos. Meikissä tärkeintä oli ihonsävyn tasoittaminen. Siihen käytettiin oranssia peiteväriä tummiin silmänalusiin ja vihreätä punoittaviin kohtiin iholla. Pohjana käytin Grimas Olive light sävyn. Olive on hyvä valinta sillä meikkivoiteessa itsessään on vielä aavistus punaisuuden neutralointikykyä vastaväriperiaatteella jolloin pohjasta voidaan tehdä ohut mutta peittävä. Lisäksi meikkasin decolteen ja selän jotta iho näyttää mahdollisimman tasaiselta sillä valo taittaa erilailla meikatusta ja meikkaamattomasta ihosta kuvissa.

 
Natural meikin kulmakivet olivat kulmat, kevyet ja häivytetyt silmien rajaukset ja tummat ripset. Itse silmämeikki oli hyvin neutraali, ainoastaan vaaleakerman sävy liikkuvalla luomella tuomaan valoa meikkiin sekä ruskea-harmaa- sekoitus luomivaossa piirtämään silmän esille. Varjostus tehtiin kevyesti poskiluun alle aurinkopuuterilla ja sävyä kasvoille toi raikas pinkki poskipuna. Huulipunassa käytettiin hieman enemmän väriä jotta meikkiin saatiin juhlavuutta. Morsian oli tyytyväinen kampaukseen ja meikkiin ja matka juhlapaikalle saattoi alkaa.
 
Juhannuspäivän aamun sade teki luonnosta upean vihreän ja raikkaan, pieni ukkonen puhdisti ilmaa juuri kivasti, ainakin töihin ajaessani rytisi muutaman kerran. Iltapäivällä aurinko ja lämpö valtasivat luonnon, mikä oli juuri sopivasti sillä morsiamen häissä oli vihkiminen ulkona. Miten ihanaa!
 
PALJON ONNEA TUOREELLE ROUVALLE!
 
terkuin Nina

Ei kommentteja: