lauantai 27. heinäkuuta 2013

Juhlakampaus -ensimmäinen versio

Edellisessä postauksessa kerroin vintage tyylisestä lookista jonka tein viime sunnuntaina Kaisulle. Tein oikeastaan montakin kampausta ja meikkiä, mutta vain pienin muutoksin joiden toteuttamiseen aikaa meni noin 5-10 minuuttia. Lähinnä muutosta haettiin painopisteitä, koruja ja huulipuna sävyjä vaihtamalla. Niillä on iiiiso ero kokonaisuuden kannalta!
 
tässä ensimmäinen kampaus

Kampaus läheltä ja taustalla lastenkutsut mutta tälläkertaa äiditkin saivat vähän leikkiä meikkileikkejään :))

Hiuskoruna tässä on käytetty tämä kaunis tiarapanta jota kevyesti taivutin kampauksen mukaisesti ja kiinnitin pinneillä. Hiuskoruja voi useinkin aivan hyvin kevyesti taivuttaa jos tuntuu etteivät ne sellaisenaan kampaukseen asetu, ainakin meidän hiuskoruja voi kevyesti taivuttaa. Hiuskorun paikka olisi voinut nutturassa olla myös hieman ylempänä tai jopa aivan kampauksen sivussa toispuoleisesti.
 
 
Nutturaosa nostettu hieman ylemmäs mutta niin että kampaus edelleen näkyy myös edestä. Laineet tulevat kauniisti sivuilta ja silmämeikki on pehmeä mutta samalla intensiivinen. Tässä huomaa miten pienistä muutoksista oikeasti on kyse kokonaistyylin kannalta sillä sama meikki punaisella huulipunalla (siis se edellinen postaus täällä), näyttää jo todella ihan erilaiselta, juhlavammalta ja voimakkaammalta. Näissä kuvissa huulissa on ainoastaan nude rajaus.
 
ensimmäinen meikki
 

 
Kun kulmaluulla on tilaa niin silmämeikin häivytys kannattaa viedä sinne ihan reippaasti. Tämä ei tarkoita 80- luku tyylistä valkoiseksi väritettyä kulmaluuta vaan sitä että häivytys kevyesti nostetaan ihan ylös ja ulospäin vaaleampia sävyjä käyttäen. Kulmaluun mallista ja kasvonpiirteistä sitten riippuu kannattaako häivytystä viedä ihan kulmakarvaan saakka kuten tässä, mutta Kaisulla kasvonpiirteet ovat sen verran voimakkaat että kaikki muu näyttäisi jotenkin vaisulta.
Luonnollisemman lopputuloksen meikkiin saa kun puuteria ei käytä paljoa, esim tässä meikkipuuterin päälle ei ole lisätty puuteria. Juhlameikkinä tämä saattaisi tälläisenaan kyllä vaatia pientä korjailua illanaikan nenänpielestä ja t-alueelta joten niihin kannattaa kiinnittää enemmän huomiota.
 

 
Seuraavassa postauksessa sama meikki pienillä muutoksilla, eri kampaus ja korut. Mennään nimittäin metsään.... :)
 
Ihanaa viikonloppua!
 
terkuin Nina

Ei kommentteja: