keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Sileää ja kiiltävää nutturan muodossa!

 
Kesän morsioita on nyt ollut jo hyvä määrä, ja lisää on tulossa. Kampauksissa selkeää trendiä on edelleen pitänyt letitys, sekä puoliksi auki olevat kiharakampaukset. Tällä kertaa postaan tekstin suuresta, sileästä nutturakampauksesta- jonka tein valtavaakin valtavampaan tukkaan! :)
Tämän ihanan morsiamen hiukset olivat ennennäkemättömän paksu- 3 ihmistä saisi hänen hiuksistaan vieläpä ruhtinaalliset hiukse itselleen. ;). Tällaisissa tilanteissa paras vaihtoehto on laittaa hiukset kokonaan kiinni, jotta kampaus pysyy freesinä ja kauniina koko päivän. Tässä kampauksessa käytettiin valkkia tukena pohjalla, ja kaikki muu onkin sitten omaa hiusta, koottuna sileäksi nutturaksi. Raidat olivat kaunis lisä kampauksessa!
Tuotteina käytin cutrinin vahvaa muotovaahtoa, tyvipuuteria, goldwellin tiukkaa lakkaa, sekä tigin kiiltosuihketta pintaan.
Tällaista tuleman piti!
morsian askarteli itselleen birdcage-koristeen.
  
Terkuin, Emppu/Eeva-Marja

6 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Upea!

Hanna kirjoitti...

Oiiiii! Olenpas minä upea! :) Kiitos Emppu, tuo kampaus oli niiiiin ihana!

Salla kirjoitti...

Tosi kaunis kampaus!

Maarit kirjoitti...

Hyvin huomaa, kuinka hyvin sitä tunnistaa morsiamia ihan vain hääblogeja lukemalla. Tunnistin nimittäin kyseisen morsiamen heti tuosta ensimmäisestä kuvasta! :D Upea kampaus!

Emppu/Eeva-Marja kirjoitti...

Kiitos kaikki kommentoijat (ja olehyvä Hanna;))! Olihan siinä materiaalia josta kammata! :)

Domi kirjoitti...

Yhdyn edellisten sanoihin. Upea morsian ja todellakin on mahtava tunnistaa morsiot jopa TAKAAPÄIN, kun näitä blogeja selailee, hihihi :)