torstai 18. heinäkuuta 2013

Kesäinen juhlameikki

Kokeiltiin Kaisun kanssa raikasta ja juhlavaa nopeaa kesämeikkiä tässä taannoin. Käytimme tyyliin uusia hattukoruja jotka on muuten ihan loistavia juhlavieraiden tai vaikkapa morsiamen äidin asusteita, tai mihin tahansa tyylikkääseen kesäjuhlaan. Valikoimaa löytyy täältä. Esimerkiksi käyttämäämme violettia birdcage hatuketta löytyy myös luonnonvalkoisena ja nudena mitkä sopivat loistavasti myös vintage tyyliselle morsiamelle. Birdcage huntua voi sitten halutessaan muotoilla pinnien avulla pienemmäksi tai kapeammaksi oman mauan mukaan.
 
Ja sitten itse meikkiin..Hyviä kesämeikkivärejä ovat kaikki raikkaat ja voimakkaat väri kuten pinkki, fuksia, turkoosi (siitä on tulossa Empulta myös postaus myöhemmin)oranssi, sininen ja valkoinen toimivat myös hyvin ruskettuneella iholla. Ennemmin valitsisin kylmiä raikkaita värejä sillä valo kesällä on hyvin kirkas tai jonkin verran lämpimän sävyinen jolloin viileät värit näyttävät hyvältä ruskettuneella iholla.


Taisi olla kuvissa salamakin käytössä, koko päivä oli upea aurinko ja odottiin että tulee tarpeeksi myöhä että saadaan se "maaginen valo" ja kas, ilta oli aivan pilvinen :) kasvojen sävy kuvissa aavistuksen vaaleampi kuin luonnossa, salama on verottanut väriä kulmista ja poskipunasta, sitä laitoin meinaan ihan reilusti!! Kesällä ei kannata käyttää paljoa meikkivoidetta jotta iho päivettyy tasaisesti. Meikkivoidepuuteri, mineraalipuuteri tai BB- voide riittää mainiosti. (BB- voide ottaa toisaalta tällähetkellä herättää allekirjoittaneessa hyvinkin ristiriitaisia tunnelmia mutta siitä tarkemmin joskus myöhemmin..) Jos ihovirheitä on niin niitä ei yleensäkään kannata lähteä meikkivoiteella peittämään vaan käyttää tarkoitukseen sopivaa peiteväriä jotta pohjasta ei tule paksu. Meikkivoiteessa on usein suojakerroin ja se toki suojaa ihoa haitallisilta UV-säteiltä tehokkaasti mutta toisallaalta kaikki meikki suojaa ihoa vaikkei erityistä UV suojaa olisikaan joten tyystin meikin käyttöä ei kesälläkään kannata lopettaa.

Yleensä meikkivoide kannattaa kokeilla aina kaulalle mutta kesällä kokeile meikkivoide myös decolteelle. Mieluummin astetta vaaleampi jos decolte on tosi ruskea sillä tumma meikkivoide vanhentaa helposti ja on tunkkaisen näköinen. Usein decolte on tummin, tai jopa punertava auringosta, kaula valkoinen ja kasvot jotain siltä väliltä joten meikkivoiteen pitäisi tasoittaa eroja. Jos tarvitsee peittävää meikkiä mutta haluat "keventää" kesäksi, sekoita meikkivoidetta kosteusvoiteeseen ja olet tehnyt ihan oman BB- voiteen ilman ekstra silikonia.

hattunen täältä
 
Kun kuvaamaan innostuttiin niin kokeilinpa hyvikseni eri aukkoja yms. hienoo säätöö josta en kyllä mitään ymmärrä mutta kivaa se oli :) pitihän sitä tyyliä välillä vaihtaa ja muistin ettei meillä ole vielä yhtään kuvia upeista juhlakoruista! Ne sopisivat täydellisesti veistoksellisen hillityn juhlapuvun kanssa. Tässä makeanvedenhelmistä tehty massivinen ja näyttävä kaulakoru, tykkään tästä ihan valtavasti!
 
Kesämeikki terveisin
 
Nina

Ei kommentteja: