maanantai 12. elokuuta 2013

kampaus ja meikki kesäiseen juhlaan

Heippa kaikille! edellisestä bloggauksesta onkin jo kulunut aikaa. Lupasin itselleni etten koskaan valita että on kiire mutta kyllä tekemistä on tosiaan riittänyt ja bloggailu jäänyt vähemmälle. Hääkampauksia ja meikkejä on tälle kesälle vielä tulossa kivasti ja pikkuhiljaa aloittelen myös hiustenleikkauksia tekemään kun kesä on ohi. Siihen asti keskityn kyllä ihan täysillä vielä kampauksiin ja -meikkeihin.
 
Rakastan työtäni ja mielestäni parasta tämän työn antia ovat ihmiset joita työssäni tapaan. Siksi ilahdun aina kovasti kun saan kuvia joissa on tekemäni kampaus/meikki tai koru. Niiiiin ihanaa fiilistellä hetken juhlantunnelmaa.
 
Tässäpä muutama kuva ihanasta tytöstä jolle tein aiemmin kesällä kampauksen ja meikin gaalajuhlaan. Silmämeikissä käytin Urban decayn Naked paletin vaaleaa, ruskeaa ja pronssista sävyä jotka antoivat kivaa hehkua ruskettuneelle iholle. Meikkipohja on Make up Studion sävyistä sekoitettu ja Lumenen bronzerilla viimeistelty. Meikki oli luonnollinen, hehkuva ja kampaus rennon huolettoman juhlava kiharanuttura.
 
 



Ja mikä superhauskaa, olin tehnyt hänelle myös joitain vuosia aiemmin meikin vanhojen tansseihin ja siitä myös kuva ohessa, jee :) Wanhojen kampaus on ystäväni Jutan tekemä, hän pyörittää Espoossa Hiushuone Fox nimistä kampaamoa jossa käyn välillä tekemässä töitä minäkin.
 
Kiitos ihanainen kuvista!
Ehkä saan vielä kunnian tehdä seuraavankin juhlan meikin kunhan sen aika koittaa :) ...
 
Mitäs muuta meille kuuluu lähiaikoina...No kaikkea jännää! Ensi vuoden uutuudet alkavat pikkuhiljaa olemaan varastossa ja hektisimmät kiireet siis pikkuhiljaa helpottamaan joten pääsen taas omien korutöidenkin pariin. Sitä olen kuulkaas odottanut jo tovin! Jospa vain vuorokaudessa olisi muutama ylimääräinen tunti niin ehtisin paremmin tekemään myös koruja. Ihania inspiraatioita pulputen suuntaan tästä siis työhuoneeseeni ja toivottelen kaikille mukavaa viikkoa :)
 
aurinkoisin terkuin
 
Nina



Ei kommentteja: