torstai 29. elokuuta 2013

Onnellinen

...se on päällimmäinen fiilis tällähetkellä! Ei haittaa vaikka meidän piharemontti piti olla valmis jo viikko sitten, mutta tosiasiassa myllättyyn pihaan ei ole saatu valmiiksi vielä kiveäkään...

Ei haittaa vaikka paperityöt kasautuvat isoiksi tylsiksi selvitettäviksi pinoiksi pöydille, olen ehtinyt iltaisinkin leikkiä ja puuhata tehdä kaikkea paaaljon paperitöitä hauskempaa. Lievää haikeutta ja suunnatonta iloa tunnen esikoiseni puolesta joka on aloittanut päiväkerhon ja sinne reippain mielin lähtee kasvoillaan innostusta ja odotusta kun taas näkee kaverit ja pääsee leikkimään. Koko kotimatkan minulla on kuitenkin sellainen olo että olisin unohtanut käsistäni jotain.. Vasta kun pääsen kotiin hengähdän hetkeksi että kaikkihan on juuri niin kuin pitääkin. Sitten alan taas vilkuilemaan kellosta kun ikävä pääsee jo yllätämään äidin..hassua.

Minunkin on aika ottaa siis askel eteenpäin ja kohti uutta. Kävin tänään allekirjoittamassa vuokrasopimuksen uudesta työtilastani! Se ei ole suuri, se ei ole moderni, mutta se on jo nyt minulle rakas! Lisäksi olin lentää pyllylleni kun avainten haun jälkeen menin tietysti paikalle heti pällistelemään ja siellä oli paikallisten yrittäjien toimesta tulossa elonkorjuu tulevana viikonloppuna. Järjestävät teematapahtumia talkoo hengessä useamman kerran vuodessa!! Mä olen niin oikeassa paikassa nyt, nimittäin rakastan tämmöisiä tapahtumia.

Elonkorjuu somistusta rappukäytävässä
 
Ensimmäinen ovi oikealta...Ninkan korupaja!

 
Talo on siis aiemmin toiminut Kalkkipetterin toimistorakennuksena ja nyt toimistohotelli
paikallisille pienyrityksille. Tosi ihania ja persoonallisia yrityksiä sieltä löytyykin!
 
En ehkä pääse unohtamaan sitäkään nostalgista seikkaa että miehelleni tämä on lapsuuden kesätyöpaikka ja hänen isänsä aloitti muuten työuransa tässä samassa rakennuksessa 1.9. joskus aika monta vuotta sitten :)

 
Olen aina ollut ihan super inspiroitunut näistä tehtaan vanhoista puitteista! Suurinosa Ninka nettisivuilla olevista kuvista on otettu yllättäin siellä :)
Ja sitten kotiin tultuani ilahduin vielä tästä ihanasta blogista lukemastani postauksesta jossa tekemäni sulkakoru. Ja ihan kohta onkin jo viikonloppu, jee :)
 
Ihanaa viikonloppua kaikille!
 
terkuin Nina

2 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Ihanaa! Onnea uudesta askeleesta! <3

Nina/Ninka kirjoitti...

Kiitos Saara <3