sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Uniikki hiuskorukampa ja etsintäkuulutus

Takana ihana, vaikkakin flunssainen viikonloppu. Tänä viikonloppuna esikoinen sai ihkauuden crossifillarin. Ja niin ylpeä ja onnellinen on uuden polkupyörän omistaja että sitä on ollut niin ihana seurata :) Kuopus konttaa jo ihan kohta ja sitten ollaankin aivan uusien haasteiden edessä jälleen kerran. Miten lapset kasvaa niin nopeasti!?!?!
 
Aikaa on siis ollut ihan vaan perheen parissa mutta korutöitäkin ehdin tekemään viikonloppuna oikein kivasti. Ollaan nyt tilanteessa että kaikki uniikkikorut on myyty jo ennen valmistumistaan, lukuunottamatta poikkeuksia jotka ovat olleet harvinaisen pitkään työnalla ja odottaneet sopivaa inspiraatiota tai hetkeä. Tässä alla yksi niistä. En aluksi keksinyt ollenkaan mitä ihmettä sitä tekisi näistä helmistä mutta lopputulokseen olen oikein tyytyväinen. Nyt vaan kipakka espanjalaistyylinen nuttura ja upea vedoksinen, ehkäpä merenneitomallinen puku.....Minkälaiseen kampaukseen ja tyyliin yhdistäisit tämän korun?
 


Ps. Etsintäkuulutus!!! Onko Sinulla ollut häissäsi tai juhlissasi Ninkan koruja? ehkäpä myös uniikkikoruja? olisi aivan MAHTAVAA saada kuva muistoksi kuvagalleriaamme. Jos haluat olla mukana "Real Brides" -galleriassamme lähetä minulle kuva juhla(at)ninka.fi sekä osoitteesi niin laitan paluupostissa pienen lahjan. KIITOS.
 
Mukavaa alkavaa viikkoa!
 
terkuin Nina

3 kommenttia:

M kirjoitti...

Ompa kaunis hiuskoru! Oon katsellut Ninkan hääkoruja ja sieltä varmasti tilaan omani sitten kun häät vielä vähän lähenee :)

Nina/Ninka kirjoitti...

Kiitos! Kiva kuulla, laitahan viestiä jos vain voin olla jotenkin avuksi :) ihania häävalmisteluja <3

M kirjoitti...

Kiitos, laitan ehdottomasti! :) Mulla on yksi korumalli haaveissa mutta sekin ehtii varmaankin muuttua vielä matkan varrella :)