maanantai 29. huhtikuuta 2013

Vappua kaikille! ja hääpäivää meille

Kuva Weise
 
Vappu taitaa meidän perheessä olla erityinen juhla sillä
huomenna on myös meidän tapaamisemme vuosipäivä sekä hääpäivämme.
Nyt jos muistelen aikaa taaksepäin niin sinä "kohtalokkaana" vappuna jolloin tapasin mieheni olin väsynyt, murheissani ja miltein peruin suunnitellut juhlat tyttöjen kanssa. Onneksi kuitenkin lähdin sillä illanhämärissä törmäsin pitkään komeaan mieheen joka kiinnitti heti huomioni. Eikä mennyt kauaa kun olin korviani myöten rakastunut!  Nyt, neljä vuotta myöhemmin, olemme naimisissa jo kolmatta vuotta, meillä on kaksi lasta ja kaksi koiraa, olemme parhaat ystävät, työkaverit ja edelleen palavasti rakastuneita toisiimme. Olen onnekas ja onnellinen.
Niin se vaan on, sitä ei koskaan tiedä mitä tapahtuu. Tarinan opetus oli ettei hyviä bileitä kannata koskaan jättää väliin, voi piristyä ja mikä tärkeintä, usko aina unelmiin!
 
Hauskaa Vappua!
 
Ps. Kaapissani kuumottelee aivan hurmaava vintage hääpuku 70 -luvulta. Se kuulemma tuo onnea, kertoi rouva 40 avioliittovuoden  kokemuksella. Aivan mahtavaa!

5 kommenttia:

Korppu kirjoitti...

Oiiii, ihanaa vappua ja hääpäivää! <3

Saara kirjoitti...

Onnea! <3

Nina/Ninka kirjoitti...

Kiitos ihanat <3

Nimetön kirjoitti...

Hauskaa vappua, hääpäivää ja vuosipäivää! Googlettelin kampausvinkkejä ja ihan vahingossa eksyin tänne blogiin. Luin tämän kirjoituksen ja hassu sattuma - olen poikaystäväni kanssa tavannut kotibileissä vappuna viisi vuotta sitten, ja edelleen ollaan yhdessä ja juhlitaan huomenna vuosipäivää viidettä kertaa :)

Nina/Ninka kirjoitti...

Ihanaa että löysit blogiini Virpi! Kiitos ja Hyvää vuosipäivää teille myös :)