sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Uniikkikoru makeanvedenhelmistä


Vautsi mikä ihana viikonloppu takana! Niin upea kevätsää meitä hellikään tänä viikonloppuna, aah. Eilen oltiin poikien kanssa palokunnan avoimissa ovissa (palomies Sami on kovajuttu meilläpäin ;) ja esikoinen pääsi istumaan paloautossa, voi sitä riemua ja onnea <3 Riemua ja onnea oli minullakin, sillä viikonloppuna tuli superpaljon lenkkeiltyä koirien kanssa ja kohta saavat vauvakilot kyytiä, ihan kohta..
 


Ja koruasiaan...Suunnittelin ja toteutun tilaustyönä hiuskorun muutaman aiemman tekemäni mallin pohjalta. Sain lisätietoa toiveista, kampaussuunnitelmasta sekä kuvan puvusta, joten työ pääsi hyvään vauhtiin ja sainkin varsinaisen inspiraatioiskun ;) koruja valmistuikin sitten loppujenlopuksi kaksi joista morsian sai valita mieleisensä. Valinta oli varmasti hankala sillä molemmista koruista tuli todella kauniit eikä vähinten johtuen niiden superlaadukkaista materiaaleista! Nimittäin nämä ivoryn väriset makeanveden helmet ovat upean säännöllisen pyöreät ja hohtavilta vivahteiltaan todella kauniit. Muut materiaalit koruun ovat kirkkaat swarovski kristallit sekä neljä kappaletta hopeanvärisiä strasseja. Korun päässä on lenkit joista kiinnitystä voidaan tukea kamman lisäksi tarvittaessa pinneillä sekä taivuttaa korua kampauksen muodon mukaisesti.
 
 MYYTY
 
Tämä yksilö jäi siis ns. vapaaksi, joten mikäli se on Sinulle sopiva niin se on vielä ostettavissa, joten laitahan minulle spostia juhla(at)ninka.fi. Kaupassa se ei ole koska sinne en jaksa enää mitään laittaa kun viikon päästä koko kauppaa ei enää ole.
 
Ihanaa ja aurinkoista alkavaa viikkoa!
 
terkuin Nina


Ei kommentteja: