maanantai 23. syyskuuta 2013

Hopeisia lehtiä ja blogihaastattelua

 
Nutturapanta hopeiset lehdet on näyttävä ja erilainen hiuskoriste jonka voi käyttää kampauksessa myös toispuoleisesti. Kiinnityksen voi tehdä pinneilläkin lehtien varsista joita voi taivuttaa ja asetella mielensä mukaan. Tässä kuvassa niitä ei kuitenkaan ole taivutettu, mutta asettelemalla ne toisin saa koruun lisää persoonallisuutta.
 
ps. oletko jo tutustunut Stylebookiin? Kaikki joilla on vielä meikkaaja tai kampaaja hakusessa niin kannattaa katsoa sieltä. Lue samalla haastatteluni bloggaamisesta ja vähän minustakin :)
 
Kuvat Johanna Hietanen photography, puku Pukuni, Malli Michaela
 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Ajattelin kysyä sinulta "alan ammattilaisena" tuoteneuvoa. Eli pulma on, kun kiharran hiuksiani, niin kiharat pidennyksissäni pysyy kohtuullisen hyvin, mutta omista liukkaista ja ohuista hiuksistani kiharat katoaa hetkessä (5-30min). Hiukset suoristuu ja näyttää kuin niitä ei olisi koskaan kiharretukaan. Teen kiharani siis keraamisella suoristusraudalla. Eli osaisitko vinkata jotain tuotetta antamaan kestoa kiharoilleni, kuitenkin kuivattaen hiuksia mahdollisimman vähän? Hiuslakkaa en yleensä käytä kiharoihin(kaan), mutta toisinaan yritän siten lisätä kestoa. Ja olisi mukava jos tämä suosittelemasi tuote löytyisi pienemmistäkin kaupungeista, kun itse sellaisessa asun :D Kiitos jo etukäteen!

Nina/Ninka kirjoitti...

Kiitos kysymyksestä Anonyymi!

On hankala suositella vain yhtä sopivaa tuotetta, mutta kerron millä olen saanut parhaita tuloksia kestävään mutta pehmeään kiharaan. Ilmeisesti hiuksesi pinta on sen verran lasimainen että voimakkaan pohja- ja viimeistelytuotteen käyttö saattaa olla suositeltavaa.

Oletko kokeillut seuraavaa?
Lisää kosteisiin hiuksiin muotovaahto, mikä tahansa keskivoimakas vaahto käy esim Sim Forme sarjassa on kestävä mutta pehmeä muotovaahto. Föönaa hiukset kuivaksi ja ennen kihartamista suihkuta kuivaan hiukseen Ghd:n Curl Hold spray. Sillä tulee kaunis, pehmeä ja kimmoisa kihara. Viimeistele vähintään joustavalla Hiuskiinteella joista erittäin hyvä on mm. SIM Forme Flexible spray. Ghd Final Fix spay on myös kevyt mutta kestävä lakka.
Voit laittaa kiharat hetkeksi ennen viimeistelyä jäähtymään pienillä klipseillä jolloin ne pitävät muotonsa paremmin.

Aihe on sinänsä inspiroiva että siitä voisi tehdä ihan oman postauksensa lähiaikoina, joten pysythän kuulolla :)