torstai 19. syyskuuta 2013

Lastenjuhlat


Molemmat poikani ovat syntyneet suunnilleen samoihin aikoihin muutaman vuoden välillä. Tänä vuonna pojilla on vielä omat erilliset synttärijuhlat koska nuorimmalla ne ovat järjestyksessään ensimmäiset juhlat ristiäisten jälkeen. Jatkossa voidaan sitten toimia sen mukaan että jos kaveripiiri on suhteellisen sama niin synttäritkin voivat olla samaan aikaan..vai haaveilenko vaan. Ainakin sukulaisille tulee vain yhdet juhlat ettei äipän tarvitse kokoajan leipoa ;) Tosin meidän sukujuhliin on tapana ollut että mummu ja ainakin mieheni sisko hemmottelevat meitä ihanilla leivonnaisilla ja äitini tekee usein suolaisia piirakoita. Oma leipomisinnostus vaihtelee kovasti. Näihin juhliin taisin kuitenkin innostua tekemään peräti kolme kakkua.

Juhliin yhdistimme lapsikuvauksen, eli esikoisen 3 v ja kuopuksen 1 v kuvat tuli hankittua samalla ja kuvaajana toimi Atte Tanner.

Somistuksena juhlissa oli sinivalkopilkullisia lippuviirejä ja lukuisia ilmapalloja jotka oli tarkasti värikoordinoidut minun toimestani. Sinisiä palloja oli kahdessa eri sävyssä sekä hopeisia, väripilkkuna oli yksi vihreä, keltainen ja punainen pallo. Lippuviirien lisäksi somisteena oli häissäkin suuren suosion saavuttaneet paperipillit ( toki ne oli käyttöön myös, ja sinivalkoiset tietysti) sekä sini- ja turkoosin sävyinen autokakku. Kaikki somisteet ja sokerimassat tilasin Confetti.fi nettikaupasta ja tulivatkin nopeasti ihan parissa päivässä. Somistuksen kruunasi suuret auringonkukat. Juhlapaikkana toimi meidän uusi terassi jonka avajaisia samalla vietettiin.

Tässä suosikkikuvani päivältä

Kuva Atte Tanner  KUVIEN KOPIOINTI KIELLETTY!
 
Aurinkoisin terkuin
 
Nina

6 kommenttia:

LauraCaarina kirjoitti...

Voi miten hienoja kuvia! =)

Nina/Ninka kirjoitti...

Kiitos Laura! Kerrassaan mainioita ilmeitä saatiin ikuistettua tuona kauniina alkusyksyn päivänä :)

Korppu kirjoitti...

Oi mitä kesäjuhlia pääsette vuosien mittaan viettämään!

Nina/Ninka kirjoitti...

Kiitos kommentista Korppu <3 Onneksi sain kampaamo asiakkaaltani lahjaksi lastenjuhlat teemakirjan niin ei ihan heti lopu ideat kesken ;)

hemppa kirjoitti...

Ihanat kuvat pojista! :)

Nina/Ninka kirjoitti...

Kiitos Hemppa :) yritettiin kahtena ed. synttärinä saada vielä meidän kaksi koiraa samaan kuvaan, se ei todellakaan käytössä ollut ollenkaan niin helppoa mitä luulisi. Hatunnosto kaikille ansioituneille koira- ja lapsikuvaajille!!