torstai 26. syyskuuta 2013

Jotain käytettyä! Messut!

Muistithan että Lokakuussa on ihan mahtavat muoti- ja kauneusmessut Helsingin messukeskuksessa. Siellä on varmasti paljon asiaa ihan jokaiselle ja nyt Morsiamilla on ihan mahtava tilaisuus hankkia upea hääpuku  edullisesti käytettynä! Samalla voi tulla tutustumaan Ninkan koruihin :)



Katkelma tapahtuman tiedotteesta:
 
Jotain Käytettyä tulee taas. Ompelija Marika Mansikkamäen kehittämä hääpukujen kierrätystapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa vuosi sitten Tampereella ja nyt se järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 11. - 13.10.2013 I love me- messujen yhteydessä.

Yli 100 neliön massiivinen messuosasto täyttyy sadoista upeita hääpuvuista ja iltapuvuista, joiden ennakkomarkkinointiin voi tutustua osoitteessa www.jotainkaytettya.fi

Omaa sovitusvuoroa odottaessa voi tutustua amoriini.comin somistuspalveluun, valokuvaaja Janne Miettisen hääkuviin ja kuvausvinkkeihin sekä Ninka:n ihaniin hiuskoristeisiin.

 
 
Kivaa vai mitä!? Kuka tulee mukaan? :)
 
Nähdään Jotain Käytettyä messuosastolla Helsingissä!
 
terkuin Nina
 
PS. koska en voi ottaa mukaan koko varastoamme, niin halutessasi aivan ehdottamasti nähdä jonkun tietyn korumallin, laitathan viestiä minulle että osaan ottaa sen mukaan, kiitos!








3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heips,

Olen todennäköisesti tulossa messuille lauantaina ja minua kiinnostaa erityisesti tuo iso swarovski kristallikaulakoru. Samoin olisi kiva nähdä livenä romanttinen strassikampa hiuskoriste, joka kantaa samaa tyyliä kuin tuo kaulakoru. :) Voisivatkohan ne kulkeutua mukanasi messuille? :)

Niina

Nina/Ninka kirjoitti...

Kiitos viestistä Niina, kyllä ne ovat tulossa mukaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa! :)

Niina