perjantai 8. huhtikuuta 2011

Kampauskorut

 Tiaran tai kampauskorujen käyttö on hyvin suosittua kampauksessa. Nykyään voit hankkia vaikka minkälaisen tiaran koristeellisesta ja isosta prinsessa tiarasta "kevyeen" pantatiaraan. Myös hiuskorun käyttö on lisääntynyt ja jos haluat jotain näyttävää, mutta ei liian bling bling, saattaa hiuskorun käyttö tiaran sijaan olla enemmän Sinua varten.  Rohkeimmat yhdistävät tiaran ja hiuskorun. Kaikki on mahdollista ja ensi viikolla valikoima on vieläpä entistä parempi ja laajempi!

Ylhäällä oikean puoleisessa kuvassa on elegantti, sileä ja ajaton kampaus johon hiuskoru sopii loistavasti. Se tekee kampauksesta entistä juhlavamman! Tällaiseen käyttöön hiuskorut joissa on kampa sopivat hyvin. Jos haluat jotain näyttävämpää, voi käyttää myös kampatiaraa. Verkkokaupastamme www.ihanathaat.com löydät sekä tiarat, hiuskorut ja pinnit.  Korun ei aina tarvitse olla sitä suurempi että parempi vaan mitä tyylikkäämpi, aina parempi. Mieti siis kokonaisuutta kun valitset hiuskoristeita ja muita koruja. Jos pukusi on hillitty eikä kovin koristeellinen voit panostaa hiuskorujen ja muiden korujen kokoon enemmän. Kuten alla.
 Toispuoleiset korut kuten pantatiarat ovat nykyään maailmalla hyvin suosittuja. Pantatiarassa toinen puoli on iso ja näyttävä koru. Myös kampaus on usein hieman toispuoleinen, jolloin kokonaisuuden tasapaino säilyy. Erilaisia koristeellisia pinneja voi käyttää luuppikampauksen, kuten alla, joukossa tai kuten tässä kuvassa korostamassa kampauksellisuutta. Jos puvussa on paljon kirjailuja on parempi keskittää kampauskoristeet ja korostaa niillä jotain tiettyä kampauksen osaa. Tällöin kokonaisuus pysyy mielestäni ehyenä.

Ei kommentteja: