lauantai 23. huhtikuuta 2011

Uudet upeat tiaramallit saapuneet kauppaan! käy katsastamassa www.ihanathaat.comKaikille häähulluille, joihin todellakin itsekin lukeudun, on tiedossa ihana kevät! Ensin meitä hemmotellaan nelosen uudella tositv ohjelmalla neljät häät. Tätä versiota ollaankin jo ulkomaan tuontina saatu seurata Liviltä ja hyvin mielenkiintoisia jaksoja on ollut! Makunsa kullakin ja jokaisen mielestä tietysti (ja niin pitääkin olla!) omat häät on maailman parhaat. Toisen puku on liian prinsessa, toisen ruoka liian tylsä ja kolmennen juhlissa satoi.. pistelasku on armoton ja eniten pisteitä saanut morsian voittaa sulhoineen luxushäämatkan. Paljon odotuksia lataamme kotimaiseen versioon sillä Satuhäät loputtuaan jättivät suuren aukon häähullujen torstai-iltaan. Tätä aukkoa ei Marttina ja Esko tositv täytä! Hieman on häähullua lohduttanut Livin uusi sarja hulluna häämekkoon, mutta mikään ei voita kotimaisia hääohjelmia. Toivotavasti tänä kesänä kuvataan paljon uusia pareja Satuhäihin ja Häät sulhasen tapaan -ohjelmaan. Näitä voidaan sitten fiilistellä syksynhämärässä ja talvipakkasilla sillä mikään ei lämmitä kuin rakastuneen parin seuraaminen matkalla alttarille.

Prinssi Williamin ja Kate Middletonin häät 29.4 saavat varmasti runsaasti ihmisiä tv-ruudun eteen. Nyt jo jännitetään millainen on Katen kampaus ja puku. TV5 tarjosi tänään lauantaina makupaloja tulevaan jossa spekuloitiin tuota tulevaa tyylinäytettä. Odotamme innolla!

Omia häitään järjestäville vinkiksi että kauppaamme www.ihanathaat.com tulee jatkuvasti ihania uutuuksia kuten ohessa nähtävät tiarat ja ensi viikolla saamme myös upeita timanttisomisteita! Ihania hetkiä järjestelyjen parissa, niin ainutlaatuista aikaa!!

Ei kommentteja: