sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Keskivahva kuvausmeikki
Pohja saa olla paksu. Oman ihon sävyinen tai hieman vaaleampi (ei tummempi). Mikäli ihon kunto on hyvä, tee kostealla sienellä jolloin pohjasta tulee hieman ohuempi. Muista meikata korvat, kaula ja kädet. Kaikki iho mitä kuvassa näkyy tulee meikata, jotta valo taittaa samallalailla.

Tee varjostus poskiluun alle. Myös leukaperät voidaan varjostaa kevyesti. Jos otsa on korkea varjostetaan myös hiusraja. Nenä on tärkeä ja varjostus tuleekin olla hyvin häivytetty muutoin näkyy kuvassa.
Korostusväriä (valkoinen rasvaväri tai kuten kuvassa valoataittava valkoinen Ninkan Satin Glow puuteri) lisätään poskipäihin, leukaan ja nenän keskelle.

Puuteroi luomet huolellisesti ennen luomiväriä. Lisää koko liikkuvalle luomelle reilusti valoa vaikkapa valkoisella luomivärillä. Tee rajaus mustalla aivan ripsen tyveen, häivytä tämä kun on laitettu luomelle "pohjavärit". Älä nosta luomivaon väriä liian ylös ja muista häivyttää hyvin.
Työstä kulmat huolellisesti tarkoitukseen sopivalla luomivärillä ja vinolla siveltimellä. Harjaa kulmat lopuksi, jolloin väri vielä pehmenee.

Poskipuna tulee poskiluulle, silmän ulkonurkkaan saakka, korostus ja varjostusvärin väliin. Varjostuksia ja korostuksia voi lisäillä vielä puuterimaisilla tuotteilla. Varjostuksia voi olla mielellään liikaa kuin liian vähän. Kuvaaja voi pehmentää vaikutelmaa softerilla.
Ripsiväriä reilusti ala-ja yläripsiin. Tarvittaessa irtoripset ja vielä rajaus nestemäisellä eyelinerilla päälle.

Rajaa huulet viimeiseksi ja lisää puna. Huulten keskiosaan voi lisätä vaaleampaa väri tai kiiltoa jotta huuliin saadaan pulleampi vaikutelma.


1 kommentti:

Sari kirjoitti...

Tämä oli mielenkiintoinen juttu, paljon tuli esille uusia asioita. :)