sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Neonvärit eivät pue ketään?

Minut on helppo saada innostumaan, myönnän. Edellisessä tekstissä hieman kauhistelin 80- ja 90-luvun alun huippusuosittuja neon värejä, joten olkoon tämä puolestaan ylistys niille. Stargazer nimittäin valmistaa aivan fantastisia ja silti edullisa tuotteita. Yksi näistä on meikkejä neonväreissä! Ne vieläpä hohtavat UV-valosta. Ihanan ysäriä!Tämä oli itse pakko kokeilla, ja kyllä, sehän toimiin. Tärkeää on kaikessa kuitenkin säilyttää se pieni vivahde ero joka tekee täysin mauttomasta eleganttia. Niinpä neonvärit rajauksena, luomivärinä tai kynsilakkana UV-valossa loistaen antavat kivan säväyksen esim. teemabileissä. Ja koska aika on nyt kypsä, on muodikkasta pitää kasari tai ysäribileet eikä aina 70-luvun bileet. Niille noin kolmekymppisille jotka ovat tuottoin olleet nuoria, nämä juhlat ovat täynnä nostalgiaa, siispä mitä parhain teema vaikkapa polttareille! Ensin ehkä vähän hemmottelua, sitten vähän hulluttelua...

Stargazerin idea on hauska:  hohtavat luomivärit, rajauskynät ja kynsilakat. Tukan tupeeraus on tietysti must sillä välillä on lupa vähän irrotella. Go Wild! Ihan villeimmät kaivavat vinteiltä salihousut, napapaidan ja vyölaukun, on meno tosi ysäriä. Näiden muotivaatteiden uutta tuloa tuskin ihan heti kaipaa :)
Ihan vakavasti ajateltuna neonvärit on loistava "mauste" tai tehosteväri. Esim pinkki tai oranssi toimii ruskean ja mustan kanssa, keltainen tummansinisen ja mustan. Vihreä antaa säpäkän mausteen vaikkapa harmaalle. Hillitysti käytettynä voivat siis olla todella kiva piristysruiske vaikkapa asusteissa. Valkoisen vaatteen säväyttää myös neonväriset korvakorut tai kynsilakka. Ruskettuneella iholla näyttää todella hyvältä. Kannattaa kokeilla!

Ei kommentteja: