perjantai 27. toukokuuta 2011

Juhlakampauksia Kun omat mielikuvituksen rippeet ovat hukassa, on aika kääntä katse punaiselle matolle ja julkimoiden juhlatyyliin. Kivoja meikki-ja kampausideoita luvassa runsain mitoin sekä trendikkäitä että klassiselta puolelta. Tässäpä muutamia vaihtoehtoja sieltä perinteisemmästä päästä: luuppikampausta ja nutturaa. Mikä tekee suurimman eron on kampauksen erilaiset painopisteet. Kampauksen painopisteet vaikuttavat kasvonmuotoihin. Jos kasvot ovat pyöreät pelaa varman päälle ja sijoita kampauksen painopiste ylös tai taakse. Kaikkea pyöreätä tulisi välttää kasvojen lähellä. Valitse roikkuvat korvakorut nappien sijaan ja kaulakoru joka on pitkällä ketjulla. Jos taas kasvot ovat hyvin kapeat pyöreät muodot ja painopiste alhaalla ja sivulla toimii hyvin. Käytä koruina myös pyöreitä muotoja ja lyhyitä, leveitä kaulakoruja.


Joskus yksinkertainen poninhäntäkin voi olla kertakaikkisen kaunis jopa juhlakampauksena. Poninhännän painopistettä vaihtamalla luot helposti erilaisia tyylejä. Poninhännän kiinnittämiseen voit käyttää koristeellisia pinnejä tai solkia. Lisäksi poninhäntä toimii loistavasti juhlakampauksen pohjana!
Kokeile vaikkapa jakaa hiukset kahdelle tai kolmelle poninhännälle ja poninhännät pienempiin osiin, tupeeraa, siloita pinta ja kääntele osioita haluamallasi tavalla vaikkapa osio alta toinen päältä lomittain, kiinnitä pinnein ja kampaus on valmis! Koristele kampaus kristalli- tai helmipinnein saadakseni kampaukseen lisää juhlavuutta.
Ponnarin voi tupeerata myös yhdeksi isoksi "palloksi" ja siloitella sen jälkeen pinnan huolellisesti. Tämän jälkeen (voit myös käyttää täyttövalkkia) kiinnitä poninhäntä haluamallasi tavalla. Kiinnittämällä pinnit ristikkäin varmistamaan kampauksen pysyvyyden.
Poninhäntä kampauksessa pohjana on helppo, nopea ja taipuu moneksi. Tupeeraa osio, siloita pinta, käännä osio luupille ns. sisäänpäin ja kiinnitä pohjasta. Kas kampaus on valmis. Leikittele erillaisilla jakauksilla, kampaa hiukset edestä sileästi päätä pitkin tai rullaa ja kuivuttua tuperaa kuohkeaksi.
Yhdestä on moneksi.

Ei kommentteja: