sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Morsiamen ihonhoito


 Tasainen, hyvin hoidettu iho hääpäivänä luo loistavan pohjan kauniille ja raikkaalle meikille.
 
Ihonhoito aloitetaan kosmetologikäynnillä, jossa voidaan kartoittaa juuri Sinun ihosi ongelmakohdat ja tarpeet. Ensimmäinen käynti olisi parasta tehdä noin neljä viikkoa ennen häitä. Ihonpuhdistus ja tehokas kuorinta poistaa iholtasi kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet sekä tasoittaa ihon pintaa. Erilaisia kuorintoja on paljon, erilaisiin tarkoituksiin. Herkälle ja cuperoottiselle iholle tehdään esimerkiksi rakeeton entsymaattinen kuorinta joka on todella hellävarainen mutta tehokas. Erittäin rasvoittuvalle, harmaalle tai paksulle iholle voidaan tehdä hedelmähappokuorinta, joka kirkastaa ihon välittömästi. Ihonpuhdistus voidaan tehdä joko mekaanisesti “puristelemalla” tai kivuttomasti ultraäänellä.
Perusteellisen puhdistuksen jälkeen iho on vastaanottavainen ja tätä tuleekin hyödyntää käyttämällä
ihotyyppisi mukaisia hoitotuotteita. Kosmetologisi neuvoo Sinua oikeiden tuotteiden valitsemisessa sekä antaa kotihoito-ohjeet. Kotona on tärkeää ylläpitää hoitoa joka sinulle on tehty,
koska muuten hyöty on lyhytaikainen etkä saa maksimaalista hoitotulosta tärkeään päivääsi mennessä.

Kaikki ihotyypit hyötyvät hyvästä kosteutuksesta. Kotona tulee huolehtia tehokkaasta puhdistuksesta iltaisin, mutta välttää liian voimakkaita tuotteita jotka kuivattavat ja ärsyttävät ihoa. Puhdistuksen jälkeen ihon ph palautetaan käyttämällä kasvovettä, joka ei saa sisältää alkoholia. Iho tarvitsee myös tehokkaan kosteusvoiteen, ja yöllä on hyvä käyttää erikseen yövoidetta.
Kosmetologisi neuvoo myös miten ja millaista kuorinta-ja silmänympärysvoidetta sekä naamiota tulisi käyttää.
Häitä edeltävänä päivänä on hyvä käydä vielä kasvohoidossa, jossa tehdään hellävarainen kuorinta, muotoillaan kulmakarvat, ja “liftataan” ihoa erilaisilla laitehoidoilla tai naamiolla, hieronnalla sekä tehoampulleilla. Näin ihosi on mahdollisimman kaunis ja kuulas, sekä saat meikin kestämään hyvänä mahdollisimman pitkään.
Muistathan suojata ihosi hyvin auringossa, juoda runsaasti vettä, välttää hiilihydraattipitoista ruokaa ja huolehtia erilaisten vitamiinien saannista erityisesti häitä edeltävinä viikkoina.


Sky-Cidesco Kosmetologi
Sirpa Kivinen, Salonki Fabele
Salonki Fabele

Ei kommentteja: