torstai 5. toukokuuta 2011

Hääkenkien ei tarvitse maksaa omaisuutta

Kyllä, luit aivan oikein. Valikoimastamme löydät hyviä ja kohtuuhintaisia hääkenkiä. Ja aivan kuten hääkauppojen satojen eurojen kengät, nämä alle sadan euron kengät ovat värjättävissä haluamasi väriseksi.
Hääkengät ovat sinänsä kinkkinen valinta sillä hyvältä hääkengältä vaaditaan paljon: sen on näytettävä tuhkimon lasikengälle mutta tunnuttava aamutossulle. Korkoa on oltava, mutta koron on oltava sellainen että sillä pystyy seisomaan, istumaan, tanssimaan ja juhlimaan aamuun saakka. Hääkengissä väri on usein valkoinen, mutta miten on satiinikengän puhdistettavuus ulkokuvien jälkeen jos luontoäiti on päättänyt piristää morsiusparia pienellä sateella... Järkevää on käyttää kosteussuojaa jotta likatahrat eivät kenkiin tartu. Mutta mikäli haluat hääkäytön jälkeen värjätä juhlakenkäsi mahdollista muuta tulevaa käyttöä varten, ei kosteussuojaa voi käyttää.

Itse aikoinani mokasin hääkenkä valintani aivan täydellisesti. Ensimmäiset (ne sikakalliit) ostin hääpukuliikkeestä ja värjäytin pukuni väriseksi. Tämä kuitenkin tapahtui aivan liian aikaisin ja ennen määrättyä päivää puku meni vaihtoon (en kuitenkaan ostanut kahta pukua vaikka häähullu olenkin). Puvun vaihdon syy oli varsin yksinkertainen, sillä kyseinen luomus ei kertakaikkiaan mennyt enää päälleni 3 viikkoa ennen häitä. (Ei, en ollut lihonnut, olin vain tukevasti raskaana..Voit vain kuvitella sitä tuskan määrää kun suunnitelmat menevät uusiksi..) No, värjättyjä hääkenkiä ei kuitenkaan enää voinut palauttaa enkä aikonut ostaa toisia sikakalliita kenkiä. Myyjä tympeästi toivotti vaan onnea edullisempien hääkenkien metsästämisessä ja toivotti tervetulleeksi takas liikkeeseen koska sellaisia tuskin siihen hätään löytyy. (hän oli väärässä ja hyvä niin). Löysin jopa kahdet edulliset kengät! Varakengät usein osoittautuivat varsin käteväksi, sillä usein vaikka olisi minkälaiset terveyskengät jalassa, mutta jos joutuu seisomaan paljon tai muuten on kovalla rasituksella, on hyvä idea vaihtaa kenkiä välillä. Koska häihini oli vain lyhyt aika tilasin paljon häätarvikkeita rohkeasti netistä (jopa sen lopullisen hääpuvun). Ja sitä suosittelenkin kaikille jotka haluavat loistavat häät, mutta pienemmät kulut! Kaiken ei tarvitse olla sikakallista ja myös tavaran jatkokäyttöä on hyvä ajatella jo etukäteen.


Ohessa esimerkkejä valikoimistamme löytyvistä hää-ja juhlakengistä. Ps. mikäli Sinulla on hääpäivääsi ja/tai sen valmisteluun liittyvä tarina jonka haluat jakaa, voit lähettää sen meille! Jokaisesta julkaistusta tarinasta palkitsemme kirjoittavan mineraalimeikkituotteilla! lähetä info@ihanathaat.com

Ei kommentteja: