perjantai 6. toukokuuta 2011

Meikki- ja kampaus ylioppilasjuhliin


Vanhasta portfoliostani löysin oikein kauniin yo-meikkikuvan, josta tulee hyvin esille keväisen juhlameikin herkkyys ja raikkaus.

Tärkeintä nuoren ihmisen juhlameikissä, ja koska kyseessä on myös kuvausmeikki ja iltajuhla, saa meiki on hieman vahvempi, tai sanoisinko selkeämpi. Jos meikki on liian vahva se helposti tekee myös vanhemman näköiseksi ja se ei kuitenkaan ole meikin tarkoitus. Satsaa meikkipohjaan. Peitä huolellisesti ihovirheet ja lisää kevyet korostukset ja varjostukset. Häivytä korostukset ja varjostukset huolellisesti. Lisää valoa kulmaluulle, nenänpäähän ja poskipäille. Lisää varjoa poskiluun alle ja nenän pieliin.

Huolehdi että kulmat on siistit, kevyesti värjätyt ja ainakin kammatut. Kulmat saa hyvin pysymään kurissa suihkauttamalla ripsiharjaan vähän hiuslakkaa ja kampaamalla kulmat. On olemassa myös kulmakarvageelejä, värittömiä tai värillisä, jotka ovat oikein hyvä nuoren ihmisen meikkituote. Mutta jos ei halua sellaista erikseen hankkia niin tuo lakka-kikka on oikein hyvä.

Kulmien lisäksi seuraavaksi tärkein satsaus on huulet. Tarkat mutta pehmeät rajaukset. Huulipuna ehkä vivahtamaan hieman ruusun väriin tai täysin vastakohta esim kirkkaampi sekä paljon kiiltoa. Pidä meikki simppelinä ja raikkaana!

Ei kommentteja: